fbpx
Henra-2022-Logo-RGB-04.2

HENRA MAJOR

BUILT BY PROFESSIONALS FOR PROFESSIONALS

HENRA MAJOR

OPBERGLUIK OPRIJBALKEN

Deze Henra chassis is standaard voorzien van een opbergluik aan de achterkant voor het opbergen van de oprijbalken.

HENRA MAJOR

DWARSKOKERS IN VEELVOUD

Bindhaken (tot 750 kg) mooi verzonken in de randliggers en standaard degelijke gelaste touwhaken rondom!

HENRA MAJOR

2 VARIANTEN OPHANGING

De 3-Zijdige Kipper is verkrijgbaar in zowel rubber- als parabool vering. Paraboolveren geven aanzienlijk meer comfort en stabiliteit dan klassieke bladveren.

HENRA MAJOR

5-TRAPS CILINDER

Deze 3-Zijdige Kipper bevat een sterke 5-traps cilinder met een kiphoek van wel 48 graden!

NIEUWE UITVOERING

HENRA KIPPER GREEN

Een nieuwe uitvoering van de Henra Major kipper! Een compleet scala aan opties in één compleet pakket, welke uitermate geschikt is de professional! Het pakket is voorzien van top opties zodat u als professional met een goed uitgeruste kipper het nieuwe groen seizoen écht goed van start kunt gaan!

Het “Henra Kipper Green’” pakket is ook te verkrijgen met zwart geanodiseerde borden 30cm hoog en met de standaard aluminium borden 40cm hoog, maar ook zwart geanodiseerd!

De Henra Kipper Green is uitgerust met de volgende opties:

 • Een Henra aluminium disselkist
 • LED-verlichting (CAN-BUS proof met 99,9% compatibiliteit)
  Geschikt voor 99,9% van de trekkende voertuigen zonder gebruik van weerstandsunit
 • Achterlichtbeschermers
 • Extra zwaar neuswiel 500kg
 • Wielen 195/50R13 met zwarte velgen
 • Set aluminium oprijbalken 2400×300 mm
 • Aluminium borden 30cm hoog met groene striping (RAL6037)
 • Hoekrongen groen gepoedercoat (RAL6037)

GRIJZE ALUMINIUM BORDEN

ZWARTE ALUMINIUM BORDEN

WAAROM PROFESSIONALS KIEZEN VOOR EEN 3-ZIJDIGE KIPPER

Deze 3-Zijdige Kipper is ontwikkeld voor de ‘heavy duty professional’.

Als professional weet je wat er van je gevraagd wordt. Elke dag opnieuw werk jij onder hoge druk voor de beste prestaties! Als geen ander wil jij vertrouwen kunnen uitstralen naar je opdrachtgever en wil je kunnen vertrouwen op de materialen en gereedschappen die jij gebruikt. Daarom zeggen wij BUILT BY PROFESSIONALS FOR PROFESSIONALS.

Built to last

De 3-Zijdige Kipper voor de intensieve gebruiker.

Work Stylish

Een aanhangwagen met een hydraulisch systeem.

Henra Major Achterwaarts Kipper geklapt

Product specificaties

AsConfiguratie
Gewichtsklasse
Lengte
Breedte
Tandem
2700 kg
301 cm / 331 cm / 351 cm / 401 cm
185 cm
Tridem
3500 kg
401 cm
202 cm

De beste oplossing voor het laden of lossen van los materiaal is een 3-Zijdige Kipper. Deze kantelbare ‘Plateauwagen’ is zeer praktisch en naar wens te personaliseren. Het laden en lossen gaat makkelijk dankzij de uitneembare- en inklapbare wanden en het hydraulisch systeem.

Deze Henra Kipper is uitermate geschikt voor de grote en zware klussen, niets is te veel voor deze betrouwbare, robuuste alleskunner.

GRIJZE ALUMINIUM BORDEN

ZWARTE ALUMINIUM BORDEN

3-Zijdige Kipper

De 3-Zijdige Kipper van Henra is gemaakt door professionals, voor professionals. Deze kantelbare aanhangwagen kun je over 3 zijden kantelen waardoor het lossen van je lading nóg eenvoudiger en efficiënter gaat. Je kunt namelijk niet alleen achterwaarts kantelen, maar ook zijwaarts. Dit maakt het lossen in krappere situaties een stuk gemakkelijker. De 3-Zijdige-Kipper is de parel onder de aanhangwagens. Essentieel voor het transporteren en lossen van losse lading, oftewel stortgoed. Wij zetten hier alle mogelijkheden en voordelen voor je op een rij.

Ervaar de mogelijkheden

Gebruiksgemak, kwaliteit en design staan bij ons op nummer 1. Onze 3-Zijdige Kipper uit de Major series komt met ongekende voordelen. Ervaar de hoogste kwaliteit en veiligheid met onze betrouwbare multifunctionele aanhanger. Vertrouw op Henra voor de grote en zware klussen. Dankzij de 5-traps cilinder is het mogelijk om een kiphoek van wel 48 graden te bereiken. Zet deze kipper volledig naar je eigen hand en bestel de 3-Zijdige Kipper met rubber- of paraboolvering. Onze bindhaken (tot wel 750 kilogram) zijn mooi verzonken in randliggers en zijn voorzien van degelijk gelaste touwhaken eromheen. Ook heb je genoeg plek voor het opbergen van oprijbalken dankzij een opbergluik aan de achterkant.

De voordelen van onze 3-Zijdige Kipper

Natuurlijk is de functionaliteit van deze alleskunner het meest belangrijk. Toch vinden we het bij Henra belangrijk dat onze aanhangwagens er stylish en modern uitzien. Je wil natuurlijk verzorgd voor de dag komen bij je werkgevers. Met een 3-Zijdige Kipper van Henra doe je dat. Elke dag. Wij zorgen dat kwaliteit, design en functionaliteit samenkomen op de meest innovatieve manier. We zorgen voor een veilig transport, wat u ook vervoert. Laat onze kipper het zware werk doen, terwijl jij energie overhoudt voor ander werk. Laat je verrassen door de voordelen:

 • De meest veelzijdige aanhangwagen;
 • Multi-inzetbaar;
 • Met een modern en strak design;
 • Aan te passen aan je persoonlijke wensen;
 • Gebouwd door professionals die weten wat er op een werkdag gevraagd wordt;
 • Nog nooit zo makkelijk kunnen laden en lossen dankzij de uitneembare- en inklapbare wanden en het hydraulisch systeem.

3-Zijdige Kipper voor de harde werker

Wordt jouw dagelijkse werk een stuk makkelijker dankzij de hulp van een 3-Zijdige Kipper? Ga dan voor een Henra kwaliteit. Transporteer en los al uw goederen en stortgoed op een veilige, efficiënte en betrouwbare manier en neem moeiteloos al je benodigdheden met je mee. Wil je meer informatie over onze 3-Zijdige Kipper? De experts van Henra staan elke dag voor je klaar. We voorzien je graag van een professioneel advies. Neem gerust contact met ons op of vraag voor meer details vrijblijvend een offerte bij ons aan. Met de aanhangwagens van Henra kun jij veilig de weg op.

Lees verder Lees verder

HENRA MAJOR

DON’T YOU JUST LOVE IT WHEN A PLAN COMES TOGETHER

Onze Henra community is internationaal in ontwikkeling en samen met onze dealers en eindgebruikers zorgen we voor de beste kwaliteit, voor iedere gebruiker in onze branche.
Henra Major Achterwaarts Kipper geklapt

We staan samen met onze dealers voor je klaar!

Heb je vragen? Op zoek naar advies?
Wil je een offerte aanvragen?