fbpx
Henra-2022-Logo-RGB-04.2

HENRA PLATEAUWAGENS

Henra Major

Built by professionals For professionals

A NEW TRAILER FOR EVERYDAY WORK

Henra Plateauwagens

Een Henra moet er voor iedereen zijn. Met die insteek hebben we de nieuwe productfamilies op de markt gebracht. Ons huidige assortiment gaat onder de Major-series vallen en is voor professioneel zwaar en intensief gebruik. Met onze Craft-series zetten we in op de gebruiker die een kwalitatief hoogwaardige aanhangwagen verlangt, maar deze minder intensief en voor lichter werk gebruikt.

Major Plateauwagen ÓF Craft Plateauwagen?

Het grote verschil tussen de Major plateauwagen en de Craft plateauwagen is met name de intensiteit waarmee de wagen gebruikt gaat worden, daarnaast zitten er ook verschillen in afmetingen, zwaarte en extra opties.

De Major Plateauwagen heeft tot 3500kg laadvermogen en is beschikbaar als drie-asser. De Craft Plateauwagen daarentegen gaat tot 2000kg laadvermogen en is beschikbaar als enkel- en tandemasser.

Plateau aanhanger

Onze plateau aanhangwagens zijn van hoogwaardige kwaliteit en kunnen voor zowel voor zwaarder als lichter gebruik uitstekend ingezet worden. De plateau aanhangers van Henra kunnen tegen een stootje en zijn vormgegeven zodat jij het hoogste gebruiksgemak ervaart. Wij hebben twee series plateauwagens zodat je kunt gaan voor de beste keuze voor jou. Plateau aanhangers komen met vele voordelen en zijn uitstekend te gebruiken voor het vervoeren van diverse goederen van uiteenlopende gewichten. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden?

Onze Henra series

Het grootste verschil tussen onze twee series is het laadvermogen. Daarmee hebben we onderscheid gemaakt tussen de intensiteit van de werkzaamheden die de aanhangwagens aankunnen. Ook verschillen ze in afmetingen, zwaarte en bijkomende opties.

Major plateauwagen

Deze plateau aanhanger kan een grote intensiteit qua werkzaamheden aan en is gebouwd voor professioneel en zwaar werk. De Major plateauwagen heeft tot 3500kg laadvermogen en is een drie-asser.

Craft plateauwagen

De plateauwagen van de Craft-serie kan maximaal 2000kg laadvermogen aan en is zowel beschikbaar als enkel- als tandemasser.

De voordelen van een plateau aanhangwagen

Plateau aanhangers zijn ideaal voor het vervoeren van diverse goederen en gereedschappen. Deze multi inzetbare aanhangers bieden je veel voordelen, vooral ten opzichte van een reguliere bakwagen. Henra plateau aanhangwagens bieden jou onder andere:

- Een ruimer laadoppervlak;

- De mogelijkheid om brede ladingen kwijt te kunnen;

- Een oplossing voor tijdrovend laden en lossen;

- De opties om jouw plateau aanhanger optimaal vorm te geven.

Een plateau aanhanger kenmerkt zich door zijn grote laadoppervlak. Hierdoor is het mogelijk om grote hoeveelheden in één keer te vervoeren. Doordat het laadoppervlak zo groot is, bevinden de wielen zich onder de laadvloer en steken de spatschermen van de wagen niet uit. Je kunt hierdoor profiteren van een grotere laadvloer bij dezelfde afmeting aanhanger. Hierdoor is het mogelijk om de zijwanden naar beneden te klappen. Laden en lossen was nog nooit zo makkelijk geweest! Je kunt van alle kanten goederen in- en uitladen met een heftruck.

Plateauwagen kopen?

Is het van belang dat jij op een veilige en efficiënte manier lichte en/of zwaardere goederen moet kunnen vervoeren voor uw onderneming en wil jij hiervoor een plateau aanhanger kopen? De standaarduitvoering is al helemaal klaar voor het echte werk, maar is aan de hand van jouw persoonlijke wensen compleet uit te breiden met diverse opties. Onze specialisten kunnen u alles vertellen over de maatwerk mogelijkheden die onze plateau aanhanger series jou bieden. Denk bijvoorbeeld aan het compleet maken van jouw plateau aanhangwagen met afdekzeilen of oprijbanen.

Plateau aanhangers met een Henra kwaliteit

Is een plateauwagen kopen de oplossing voor jouw onderneming? Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden in afmetingen, zwaartes en extra’s, of vraag direct een offerte aan. Het vervoeren van elke vracht kan dankzij onze aanhangers nu op de meeste veilige en efficiënte manier. Wij controleren, testen en keuren al onze voertuigen en aanhangers altijd uitgebreid voordat ze geschikt zijn voor de verkoop, waardoor jij elke keer weer kunt rekenen op de uitstekende kwaliteit van Henra. Met ons kun je veilig de weg op.

Lees verder Lees verder

WAAROM PROFESSIONALS KIEZEN VOOR EEN PLATEAUWAGEN

Professionals kiezen voor Henra Plateauwagens vanwege zijn lange levensduur, hoge restwaarde en zijn groot gebruiksgemak. Made to fit; veel bindmogelijkheden voor je lading, opbergmogelijkheden voor gereedschap en veel optiemogelijkheden om van een echte Henra aanhangwagen JOUW Henra aanhangwagen te maken. Ook voor specifieke wensen kan je bij ons terecht en ontwerpen we op aanvraag jou maatwerk aanhangwagen.

FOR EVERYONE

De Plateauwagen voor de gebruiker in het lichtere- als zwaardere segment.

HENRA PLATEAUWAGEN

Een Henra moet er voor iedereen zijn. Met die insteek hebben we de nieuwe productfamilies op de markt gebracht. Ons huidige assortiment gaat onder de Major-series vallen en is voor professioneel zwaar en intensief gebruik. Met onze Craft-series zetten we in op de gebruiker die een kwalitatief hoogwaardige aanhangwagen verlangt, maar deze minder intensief en voor lichter werk gebruikt.

We staan samen met onze dealers voor je klaar!

Heb je vragen? Op zoek naar advies?
Wil je een offerte aanvragen?