fbpx
Henra-2022-Logo-RGB-04.2

HENRA MAJOR XPERT

BUILT BY PROFESSIONALS FOR PROFESSIONALS

HENRA MAJOR

VERZONKEN BINDHAKEN

Deze Machinetransporter is voorzien van geïntegreerde bindhaken welke in de laadvloer verzonken zitten en hebben een trekkracht tot wel 750kg.

HENRA MAJOR

DIVERSE VLOEREN

De Machinetransporter ofwel multitransporter is op veel manieren in te zetten, daarom is er keus uit diverse vloeren afgestemd op ieder type gebruiker.

HENRA MAJOR

ZEER LAGE LAADVLOER

De laadvloerhoogte van de Machinetransporter ligt lager dan de gemiddelde wagen, je kunt nu nog eenvoudiger op- en afrijden met jouw machine!

HENRA MAJOR

OER STERK

De Machinetransporter ook wel Multitransporter heeft een zeer sterke constructie dankzij het volledige gelast chassis.

WAAROM PROFESSIONALS KIEZEN VOOR EEN MACHINE TRANSPORTER

Deze Machinetransporter is ontwikkeld voor de ‘heavy duty professional’.

Als professional weet je wat er van je gevraagd wordt. Elke dag opnieuw werk jij onder hoge druk voor de beste prestaties! Als geen ander wil jij vertrouwen kunnen uitstralen naar je opdrachtgever en wil je kunnen vertrouwen op de materialen en gereedschappen die jij gebruikt. Daarom zeggen wij BUILT BY PROFESSIONALS FOR PROFESSIONALS.

Built to last

De Machinetransporter voor de intensieve gebruiker.

Work Stylish

Een aanhangwagen met exclusieve uitstraling.

Henra Major Multitransporter Xpert

Productspecificaties

AsConfiguratie
Gewichtsklasse
Lengte
Breedte
Tandem
2700 kg
250 cm
130 cm / 150 cm
3000 kg
300 cm
130 cm / 150 cm / 170 cm
3500 kg
350 cm / 400 cm / 450 cm
150 cm / 170 cm / 190 cm
Tridem
3500 kg
400 cm / 450 cm
150 cm / 170 cm / 190 cm

De Henra Machinetransporter is een betrouwbare, robuuste en stabiele wagen. Hij is uitermate geschikt voor het vervoeren van (grotere) machines, zoals een graafmachine, zitmaaier, shovel of andere werktuigen met wielen of rupsbanden.

Machinetransporter

De machinetransporter is een robuuste en stevige alleskunner waar jij elke dag weer op kunt vertrouwen. Machinetransporters maken het mogelijk om veilig een (grotere) machine of mini kraan te vervoeren. Deze indrukwekkende aanhanger heeft een kleine oprijhoek en een zware constructie bij de laadvloer zodat het geen probleem is om diverse machines met allerlei soorten wielen op een efficiënte manier in en uit te laden. Ook heeft de machinetransporter dankzij de lage laadvloer een laag zwaartepunt; zo blijft de aanhanger stabiel achter het trekkende voertuig. Wel zo handig.

Machinetransporters waar je op kunt bouwen

De machine transporter aanhanger van Henra heeft een hoog eigen gewicht en massieve wielen. Ga bij een tandemasser voor een maximale lengte van 450 cm, een breedte van 190 cm en een laadvermogen van 3500kg. Een tandemasser begint bij een draagvermogen van 2700kg. Is een tridemasser ideaal voor het uitvoeren van jouw transport? Dan kun je kiezen uit dezelfde maximale afmetingen. Dankzij de slimme vormgeving van onze machinetransporter kan deze ook ingezet worden als autotransporter of plateauwagen. Onze machinetransporters moeten worden voorzien van een geel kenteken.

Vormgegeven voor jouw harde werk

De Henra Major machinetransporter is vanuit de basis al zeer compleet, voor een veilig transport. Wel kunnen we deze machine transport aanhanger geheel aan de hand van jouw werkzaamheden voorzien van de meest geschikte specificaties. Kies bijvoorbeeld uit een aluminium-, tranenplaat- of roostervloer aan de hand van welke machines jij het meest vervoert. Laat ons jouw machinetransporter voorzien van extra accessoires als oprijplaten, steunpoten, vastzetogen of extra bindhaken. Welke wensen jij ook hebt, Henra zorgt ervoor dat jij een machinetransporter krijgt die volledig is afgestemd op jouw werkzaamheden.

Op Henra kun jij vertrouwen

De specialisten van Henra hebben een machinetransporter ontwikkeld van de hoogste kwaliteit. Onze expertise in transport en aanhangers hebben gezorgd voor een ideale vormgeving en een exclusief design. Een machine transport aanhanger die elke dag probleemloos de nodige kilo’s draagt en vervoert voor jou. Volledig gecontroleerd, getest en gekeurd gaan ze bij ons de deur uit, zodat jij bij elke opdracht kunt vertrouwen op de kwaliteit van Henra.

  • Een lage oprijhoek en een vlakke laadvloer voor divers gebruik;
  • Geschikt voor machines met zowel wielen als rupsbanden;
  • Een uitzonderlijk stabiele wegligging voor een hoge veiligheid;
  • Is gebouwd van materialen van de hoogste kwaliteit.

Machinetransporters voor professionals

Zoek jij een machinetransporter die jou elke dag bijstaat in het zware werk? Henra voorziet jou van de aanhangers en transportwagens die jij nodig hebt voor een veilig en efficiënt transport. Neem contact met ons op voor meer informatie over de specificaties, extra accessoires en verdere mogelijkheden, of vraag direct een offerte aan voor het complete plaatje. Ga veilig de weg op met de machine transport aanhanger van Henra.

Lees verder Lees verder

HENRA MAJOR

DON’T YOU JUST LOVE IT WHEN A PLAN COMES TOGETHER

Onze Henra community is internationaal in ontwikkeling en samen met onze dealers en eindgebruikers zorgen we voor de beste kwaliteit, voor iedere gebruiker in onze branche.
Henra Major Autotransporter

We staan samen met onze dealers voor je klaar!

Heb je vragen? Op zoek naar advies?
Wil je een offerte aanvragen?