fbpx
Henra-2022-Logo-RGB-04.2

Henra aanhangwagens

Sinds 1932 ontwikkelen wij aanhangwagens voor de meest uiteenlopende beroepssectoren. Hierdoor is ons assortiment de afgelopen jaren enorm gegroeid in het aantal modellen dat verkrijgbaar is, maar ook ons uitgebreide optiepakket.

Voordelig een aanhanger kopen met BOVAG-garantie
Het ruime assortiment Henra aanhangers bestaat uit plateauwagens, 3-zijdige kippers, achterwaartse kippers, machinetransporters, bakwagens, autotransporters en paardentrailers. Aanhangwagens met korte levertijden op aanvraag gebouwd.

Staat de aanhanger die jij voor ogen hebt er niet tussen? Stuur ons gerust een bericht dan zorgen wij dat we jouw wagen op maat gaan maken!

Henra Logo

De compleet nieuwe Henra craft plateauwagen

Henra AANHANGWAGENS

Slide door ons Henra assortiment en geniet van onze modellen!

Maatwerk aanhangwagens

Henra levert ook maatwerk aanhangwagens. Staat jouw ideale aanhangwagen niet bij ons in het assortiment, voldoet er geen een aan jouw specifieke wensen, dan bouwen wij op aanvraag een custom made aanhangwagen. Omdat wij de productie, maar ook de technische ontwikkelingen van de aanhangwagens in eigen beheer hebben, kunnen wij dit mogelijk maken. Onze Henra-dealer gaat met u samen zitten om uw wensen te configureren tot aanhanger en wij bouwen er wat moois van!

Henra's assortiment

Plateauwagen Craft

Een plateauwagen is geschikt voor vervoer van materialen. Denk aan steigers, bakstenen, machines of pallets.

Het laden van goederen is gemakkelijk dankzij de grote vlakke en standaard lage laadvloer, de neerklapbare- en uitneembare wanden.

Plateauwagen Major

Een plateauwagen is geschikt voor vervoer van materialen. Denk aan steigers, bakstenen, machines of pallets.

Het laden van goederen is gemakkelijk dankzij de grote vlakke en standaard lage laadvloer, de neerklapbare- en uitneembare wanden.

Autotransporter

Een autotransporter is geschikt voor het vervoeren van auto’s. Het laden van auto’s voor autohandelaren, dealers of pechdienst.

3-zijdige Kipper

De 3-Zijdige Kipper is ideaal voor het gemakkelijk laden en lossen van materialen, te denken aan zand, stenen, snoeiafval of ander soort puin.<

Het laden en lossen wordt dankzij het hydraulische systeem een stuk eenvoudiger.

Achterwaartse kipper

De Achterwaartse Kipper is ideaal voor het lossen van materialen te denken aan zand, stenen, snoeiafval of ander soort puin.

Machine Transporter

Een Machine Transporter is gebouwd om makkelijk machines, zoals kraantjes, shovels of zitmaaiers op te rijden. Deze transporter is dus uitermate geschikt voor het vervoeren van grotere machines, voorzien van wielen of rupsbanden.
Henra Major Bakwagen

Bakwagen

Een bakwagen is ideaal voor lichte klusjes zoals bladafval, meubels of lichtsloopwerk te vervoeren. Het laden en lossen wordt bij een bakwagen eenvoudiger dankzij de lagergelegen laadvloer.
Henra Major Gesloten Bakwagen Xpert

Gesloten bakwagen

Een Gesloten Bakwagen houdt materialen en spullen droog welke niet nat of vochtig mogen worden, te denken aan verf, meubels of andere zaken. Het laden en lossen wordt bij een gesloten bakwagen eenvoudiger omdat de laadvloer lager gelegen is.

Paardentrailer

De Paardentrailer is zeer praktisch voor het vervoeren van 1 of 2 paarden. Daarnaast bevindt zich een voerbak in de wagen waardoor je je paard(en) voor een langere reis kunt vervoeren.

Waarom professionals kiezen voor kwaliteit

Als professional weet je wat er van je gevraagd wordt. Elke dag opnieuw werk jij onder hoge druk voor de beste prestaties! Als geen ander wil jij vertrouwen kunnen uitstralen naar je werkgever en wil je kunnen vertrouwen op de materialen en gereedschappen die jij gebruikt. Daarom zeggen wij BUILT BY PROFESSIONALS FOR PROFESSIONALS. Robuust gebouwde aanhangwagens, zonder concessies op kwaliteit, met veel oog voor detail en diverse opties om de aanhanger te personaliseren zoals jij hem wilt hebben.

Built to use

Aanhangwagens voor iedere gebruiker toegankelijk.

Work Stylish

Aanhangwagens met een exclusieve uitstraling.

Henra Craft Plateauwagen

Beste
kwaliteit &
Oog voor detail

De beste materialen, zorgvuldig geselecteerd.

HENRA

DON’T YOU JUST LOVE IT WHEN A PLAN COMES TOGETHER

Onze Henra community is internationaal in ontwikkeling en samen met onze dealers en eindgebruikers zorgen we voor de beste kwaliteit, voor iedere gebruiker in onze branche.
Henra Major Plateauwagen Xpert

We staan samen met onze dealers voor je klaar!

Heb je vragen? Op zoek naar advies?
Wil je een offerte aanvragen?