Henra-2022-Logo-RGB-04.2

HENRA MAJOR

BUILT BY PROFESSIONALS FOR PROFESSIONALS

HENRA MAJOR

VASTE BINDHAKEN

De Autotransporter is standaard voorzien van geïntegreerde bindhaken in de reling. Deze bindhaken kunnen tot een gewicht van 750kg trekken.

HENRA MAJOR

2 VARIANTEN OPHANGING

De Autotransporter is verkrijgbaar in zowel rubber- als parabool vering. Paraboolveren geven aanzienlijk meer comfort en stabiliteit dan klassieke bladveren.

HENRA MAJOR

OPRIJBALKEN OPBERGEN

Deze Henra chassis is standaard voorzien van een opbergluik aan de achterkant voor het opbergen van de oprijbalken.

HENRA MAJOR

LAGE LAADVLOER

De Autotransporter is voorzien van een lage laadvloer waardoor het gemakkelijker wordt om rijdende voertuigen erop te zetten.

WAAROM PROFESSIONALS KIEZEN VOOR EEN AUTOTRANSPORTER

Deze Major Autotransporter is ontwikkeld voor de ‘heavy duty professional’.

Als professional weet je wat er van je gevraagd wordt. Elke dag opnieuw werk jij onder hoge druk voor de beste prestaties! Als geen ander wil jij vertrouwen kunnen uitstralen naar je opdrachtgever en wil je kunnen vertrouwen op de materialen en gereedschappen die jij gebruikt. Daarom zeggen wij BUILT BY PROFESSIONALS FOR PROFESSIONALS.

Built to last

De Autotransporter voor de intensieve gebruiker.

Work Stylish

Een aanhangwagen met exclusieve uitstraling.

Henra Major Autotransporter

Productspecificaties

De Autotransporter (autoambulance) is uitermate geschikt voor het vervoer van één auto of andere (zware) machines, dankzij de handlier kan je makkelijk je voertuig opladen en afvoeren. De Autotransporter wordt met name ingezet door hulpdiensten, leasemaatschappijen, verhuurbedrijven als particulieren autodealers.
De Henra Autotransporter is robuust, sterk en betrouwbaar, het beschikt over zowel een kantelbare als niet-kantelbare klep.

Henra Major Autotransporter

HENRA MAJOR

DON’T YOU JUST LOVE IT WHEN A PLAN COMES TOGETHER

Onze Henra community is internationaal in ontwikkeling en samen met onze dealers en eindgebruikers zorgen we voor de beste kwaliteit, voor iedere gebruiker in onze branche.
Henra Major Autotransporter

We staan samen met onze dealers voor je klaar!

Heb je vragen? Op zoek naar advies?
Wil je een offerte aanvragen?