fbpx
Henra-2022-Logo-RGB-04.2

HENRA MAJOR

BUILT BY PROFESSIONALS FOR PROFESSIONALS

HENRA MAJOR

VASTE BINDHAKEN

De Autotransporter is standaard voorzien van geïntegreerde bindhaken in de reling. Deze bindhaken kunnen tot een gewicht van 750kg trekken.

HENRA MAJOR

2 VARIANTEN OPHANGING

De Autotransporter is verkrijgbaar in zowel rubber- als parabool vering. Paraboolveren geven aanzienlijk meer comfort en stabiliteit dan klassieke bladveren.

HENRA MAJOR

OPRIJBALKEN OPBERGEN

Deze Henra chassis is standaard voorzien van een opbergluik aan de achterkant voor het opbergen van de oprijbalken.

HENRA MAJOR

LAGE LAADVLOER

De Autotransporter is voorzien van een lage laadvloer waardoor het gemakkelijker wordt om rijdende voertuigen erop te zetten.

WAAROM PROFESSIONALS KIEZEN VOOR EEN AUTOTRANSPORTER

Deze Major Autotransporter is ontwikkeld voor de ‘heavy duty professional’.

Als professional weet je wat er van je gevraagd wordt. Elke dag opnieuw werk jij onder hoge druk voor de beste prestaties! Als geen ander wil jij vertrouwen kunnen uitstralen naar je opdrachtgever en wil je kunnen vertrouwen op de materialen en gereedschappen die jij gebruikt. Daarom zeggen wij BUILT BY PROFESSIONALS FOR PROFESSIONALS.

Built to last

De Autotransporter voor de intensieve gebruiker.

Work Stylish

Een aanhangwagen met exclusieve uitstraling.

Henra Major Autotransporter

Productspecificaties

De Autotransporter (autoambulance) is uitermate geschikt voor het vervoer van één auto of andere (zware) machines, dankzij de handlier kan je makkelijk je voertuig opladen en afvoeren. De Autotransporter wordt met name ingezet door hulpdiensten, leasemaatschappijen, verhuurbedrijven als particulieren autodealers. De Henra Autotransporter is robuust, sterk en betrouwbaar, het beschikt over zowel een kantelbare als niet-kantelbare klep.

Autotransporter

Wil jij vertrouwen op een robuuste aanhanger die de zwaarste taken zonder moeite uitvoert? De Autotransporter van Henra klaart alle klussen voor je. Bij het transporteren van vervoersmiddelen is het essentieel dat je gebruik maakt van een veilige, betrouwbare aanhanger van uitstekende kwaliteit. Bij Henra weten we wat hierbij komt kijken. En daar is onze Autotransporter volledig op vormgegeven. Ervaar zelf alle voordelen van onze Autotransporter aanhanger; het is nog nooit zo makkelijk geweest om rijdende voertuigen veilig en efficiënt in te laden. Wil jij een Autotransporter kopen om je werkzaamheden elke dag weer succesvol uit te voeren? Met Henra kun je veilig de weg op.

Ga veilig te werk met onze Autotransporter

Op de aanhanger Autotransporter van Henra kun je vertrouwen. Elke dag weer. Berg oprijbalken op dankzij het opbergluik aan de achterkant, kies uit een rubber- of paraboolvering (paraboolveren geven aanzienlijk meer comfort en stabiliteit dan klassieke bladveren), trek tot 750 kilogram dankzij de geïntegreerde bindhaken in de reling en kom altijd goed voor de dag dankzij de exclusieve uitstraling. Deze Autotransporter aanhanger is gebouwd om veilig en betrouwbaar één auto of andere (zware) machines te vervoeren. De handlier zorgt ervoor dat je makkelijk je voertuig kan opladen en afvoeren en dat jij zo efficiënt mogelijk te werk kunt gaan.

Wil jij een Autotransporter kopen bij Henra?

Wil jij een aanhanger Autotransporter kopen voor je leasemaatschappij of verhuurbedrijf? Kies dan voor de hoge gebruiksvriendelijkheid van Henra. Onze Autotransporter heeft een optimale en constante lastverdeling. Dit zorgt ervoor dat oneffenheden op de weg minder invloed hebben op je aanhanger. Zo ben je verzekerd van een stabiele wegligging waardoor je de voertuigen altijd veilig kunt transporteren. Ervaar onder andere de volgende voordelen met de Autotransporter aanhanger van Henra:

- Een robuuster aanhanger geschikt voor alle zware taken;

- Vervoer auto’s en andere zware voertuigen veilig en probleemloos;

- Elke dag inzetbaar;

- Aan te passen aan je persoonlijke wensen;

- Vormgegeven en geproduceerd door echte vakmensen die weten wat er van je gevraagd wordt;

- Laad makkelijker in en uit dan ooit dankzij de lage laadvloer.

Henra: voor het échte werk

Als harde werker sta jij elke dag voor hete vuren. Met Henra sta je er niet alleen voor. Onze aanhanger Autotransporter zorgt ervoor dat elke werkdag succesvol verloopt. Wil jij meer weten over de diverse mogelijkheden en voordelen van onze robuuste aanhanger? Onze experts helpen je graag verder en informeren je uitgebreid om te zorgen dat jij aan het werk kan met een Autotransporter geheel vormgegeven naar jouw wensen. Neem gerust contact met ons op, of vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan voor een completer beeld. Vertrouw op de kwaliteit van Henra.

Lees verder Lees verder

HENRA MAJOR

DON’T YOU JUST LOVE IT WHEN A PLAN COMES TOGETHER

Onze Henra community is internationaal in ontwikkeling en samen met onze dealers en eindgebruikers zorgen we voor de beste kwaliteit, voor iedere gebruiker in onze branche.
Henra Major Autotransporter

We staan samen met onze dealers voor je klaar!

Heb je vragen? Op zoek naar advies?
Wil je een offerte aanvragen?