fbpx
Henra-2022-Logo-RGB-04.2

HENRA MAJOR XPERT

BUILT BY PROFESSIONALS FOR PROFESSIONALS

HENRA MAJOR

UNIEKE STYLING

De Major Plateauwagen is helemaal naar wens te personaliseren. Het chassis in je huisstijl poedercoaten tot het laten bedrukken van je eigen huifzeil, alles is mogelijk.

Daarnaast Henra biedt tal van optionele pakketten voor het stylen van uw aanhangwagen, namelijk de Xpert Edition (welke hier zichtbaar is), Black-Label Edition of Black-Bottom Edition.

HENRA MAJOR

GEHEEL OP MAAT

We hebben tal van optiemogelijkheden omtrent de lengte en breedte van de Major Plateauwagen, mocht de gewenste afmeting er niet tussen zitten bouwen we deze op maat voor jou!

HENRA MAJOR

FLEXIBELE KOPPELHOOGTE

De oplooprem op onze Plateauwagens kan op 4 verschillende manieren worden gemonteerd, waardoor de kogelhoogte van de Plateauwagen precies afgestemd kan worden op ieder trekkend voertuig.

HENRA MAJOR

GROTER DAN GROOTS

De Major Plateauwagen is verkrijgbaar in een groot scala van gewichtsklassen en maatvoeringen tot maar liefst 703cm x 248cm. Elke Plateauwagen is voorzien van in de zijrand geïntegreerde bindhaken en een duurzame 18mm berken multiplex vloerplaat.

WAAROM PROFESSIONALS KIEZEN VOOR EEN PLATEAUWAGEN

Deze Major Plateauwagen is ontwikkeld voor de ‘heavy duty professional’. Als professional weet je wat er van je gevraagd wordt. Elke dag opnieuw werk jij onder hoge druk voor de beste prestaties! Als geen ander wil jij vertrouwen kunnen uitstralen naar je opdrachtgever en wil je kunnen vertrouwen op de materialen en gereedschappen die jij gebruikt. Daarom zeggen wij BUILT BY PROFESSIONALS FOR PROFESSIONALS

Built to last

De Major Plateauwagen voor de intensieve gebruiker.

Work Stylish

Een aanhangwagen met exclusieve uitstraling.

Henra Major Plateauwagen Xpert

Plateauwagen Major

GRIJZE ALUMINIUM BORDEN

ZWARTE ALUMINIUM BORDEN

HENRA MAJOR

DON’T YOU JUST LOVE IT WHEN A PLAN COMES TOGETHER

Onze Henra community is internationaal in ontwikkeling en samen met onze dealers en eindgebruikers zorgen we voor de beste kwaliteit, voor iedere gebruiker in onze branche.
Henra Major Plateauwagen Xpert