fbpx
Henra-2022-Logo-RGB-04.2

Uiteindelijk wil je een Henra Machinetransporter: dit is waarom!

Als professional voer je dagelijks zware werkzaamheden uit waarbij jij moet kunnen vertrouwen op de kwaliteit van jouw Machinetransporter. Dat begrijpen wij. Daarom ontwerpen wij al onze aanhangwagens op de meest optimale manier. De vormgeving wordt gebaseerd op maar één ding: hoe sluit deze aanhangwagen perfect aan op jouw specifieke werkzaamheden? Dankzij de hoge mate van gebruiksgemak en betrouwbaarheid van de Henra Machinetransporter kun jij elke dag efficiënt en veilig te werk gaan. We vertellen je hier graag meer over de unieke voordelen van onze Machinetransporter.

Immense kracht

Zowel qua trekkracht als laadvermogen is deze aanhanger gebouwd om jou te overdonderen met zijn sterkte. Met een trekkracht tot wel 750 kg en een laadvermogen tot 3.500 kg kun jij dagelijks grotere machines en zelfs mini kranen veilig vervoeren. Bovendien zorgt de lage laadvloer met zware constructie en de kleine oprijhoek ervoor dat je machines met diverse soorten wielen probleemloos in en uit kunt laden. Zo worden jouw werkzaamheden een stuk makkelijker gemaakt door deze alleskunner.

machinetransporter major

Ga voor een tandemasser of tridemasser

Het is mogelijk om de Henra Machinetransporter als tandem- of tridemasser aan te schaffen. In geval van de tandemasser kunt u kiezen uit een drietal lengtes, breedtes en laadvermogens. Ga voor een lengte van 250 tot wel 450 cm, een breedte vanaf 130 tot 190 cm en een laadvermogen vanaf 2.700 kg tot 3.500 kg. Een tridemasser is gebouwd voor het zwaarste werk. Met een laadvermogen van 3.500 kg, een lengte van 400 of 450 cm en een breedte van 150, 170 of 190 cm hoef jij geen enkele werkzaamheid meer te laten liggen.

Stel je eigen Machinetransporter samen

De Henra Machinetransporter is standaard al zeer compleet uitgerust. Om deze aanhanger volledig naar jouw wensen en werkzaamheden aan te kunnen passen kun je zelf kiezen uit verschillende vloeren (zoals een aluminium, tranenplaat of rooster vloer) en extra accessoires (zoals oprijplaten, steunpoten, vastzetogen of extra bindhaken).

machinetransporter henra

Stabiel en betrouwbaar

Over alles is nagedacht. Dankzij de extreem lage laadvloer heeft de Henra Machinetransporter een laag zwaartepunt. Dit, in combinatie met een hoog eigen gewicht en de massieve wielen, zorgt voor optimale stabiliteit van de aanhanger, ook tijdens het vervoeren achter het trekkende voertuig. Dankzij de slimme vormgeving van onze Machinetransporter kan deze ook ingezet worden als Autotransporter of Plateauwagen. Zo kun je deze aanhanger multifunctioneel inzetten voor diverse werkzaamheden.

Jouw Machinetransporter

De experts bij Henra hebben een Machinetransporter van de hoogste kwaliteit ontwikkeld. Dankzij onze expertise op het gebied van transport en aanhangers hebben we gezorgd voor een ideale vormgeving en een exclusief ontwerp. Deze multifunctionele aanhanger is in staat om dagelijks zonder problemen de nodige kilo’s te dragen en jouw machines veilig te vervoeren. Voordat de Henra Machinetransporters onze deur uitgaan, worden ze volledig gecontroleerd, getest en gekeurd, zodat je bij elke opdracht kunt vertrouwen op de kwaliteit van Henra. Neem contact op voor meer informatie over deze oersterkte, robuuste aanhanger of vraag vrijblijvend een offerte aan voor een totaalplaatje van jouw wensen.

Deel dit bericht

Facebook
LinkedIn
Email

Vragen? Neem contact met ons op!

=