fbpx
Henra-2022-Logo-RGB-04.2

Welke aanhangwagen past het beste bij jouw werkzaamheden?

Henra aanhangwagens zijn gecreëerd om jouw dagelijkse werkzaamheden zo soepel, efficiënt en veilig mogelijk te ondersteunen. Iedere aanhangwagen beschikt over een unieke vormgeving waardoor deze perfect aansluit op specifieke werkzaamheden. Ben jij op zoek naar een aanhangwagen met het hoogste gebruiksgemak? Lees dan hier wat de beste keuze is voor jou aan de hand van ieders speciale eigenschappen. We zetten het overzichtelijk voor je op een rijtje!

Plateauwagens

Onze Plateauwagen komt in twee series: de Plateauwagen Major en de Plateauwagen Craft. Het belangrijkste verschil is vooral de intensiteit waarmee je de wagen inzet. De Craft Plateauwagen heeft tot 2000kg laadvermogen en is beschikbaar als enkel- en tandemasser, terwijl de Major Plateauwagen nog een stap verder gaat met zijn 3500kg aan laadvermogen en mogelijkheid tot drie-asser. Ben jij dagelijks bezig met het in- en uitladen van lichtere goederen? Dan is onze Craft serie perfect voor jou. Transporteer jij voor je werk zwaardere goederen waardoor je extra veiligheid onderweg nodig hebt? Dan kun je rekenen op de Major. Profiteer dagelijks van de mogelijkheid om brede ladingen kwijt te kunnen dankzij het enorm ruime laadoppervlak en laad optimaal in- en uit door de uitklapbare zijwanden.

3-Zijdige Kipper

Vervoer jij los materiaal wat je snel en probleemloos wil lossen? Deze 3-Zijdige Kipper bevat een sterke 5-traps cilinder met een kiphoek van 48 graden en heeft maar liefst 3500kg aan laadvermogen. De wanden zijn uitneembaar en inklapbaar en de bindhaken (tot wel 750 kilogram) zijn mooi verzonken in randliggers en zijn voorzien van degelijk gelaste touwhaken eromheen. De 3-Zijde Kipper kipt zowel naar de zijkanten als de achterkant voor een optimaal gebruiksgemak. Ideaal voor in de woning- en tuinbouw.

aanhangwagen henra

Bakwagens

Onze open Bakwagens en Gesloten Bakwagens kun je geheel naar eigen wens invullen. Kies voor een laadvermogen tot wel 3500kg waardoor de Bakwagen te gebruiken is voor elke klus; van het vervoeren van grofvuil, tuinafval, pallets of losse materialen. De Bakwagen heeft ten opzichte van de Plateauwagen de wielen aan de zijkant van de laadvloer liggen, wat het rijcomfort verbetert. Een gesloten bakwagen beschermt de lading tegen weersinvloeden, diefstal en beschadigingen. We hebben zowel gesloten bakwagens met afsluitbare deuren, als met een neergaande achterklep die tegelijk als oprijplaats fungeert.

Achterwaartse Kipper

Onze Achterwaartse Kipper bevat een 4-traps cilinder met een kiphoek van 48 graden en wordt geleverd met doorlopende en zeer lange aspadden voor een betere krachtverdeling. Deze veelzijdige aanhangwagen beschikt over een modern en strak design en is aan te passen aan je persoonlijke wensen. Ook onze Achterwaartse Kipper is ontworpen om los materiaal ideaal te kunnen laden en lossen. Zo kom jij in de tuinbouw niet alleen efficiënt, maar ook stylish de dag door.

Machinetransporter

Onze robuuste Machinetransporter heeft een trekkracht tot wel 750kg en is voorzien van geïntegreerde bindhaken die in de laadvloer verzonken zitten. Doordat ieders werkzaamheden uniek zijn is deze multitransporter op diverse manieren in te zetten. Bij Henra kun je kiezen uit verschillende vloeren zodat deze alleskunner helemaal afgestemd is op iedere gebruiker. Ook hebben we aan het op- en afrijden met jouw machine gedacht met ons uitzonderlijke lage laadvloerhoogte. Vervoer jij (grotere) machines of mini kranen? Vertrouw dan op de kwaliteit van Henra.

welke aanhangwagen

Paardentrailer

Wil jij je paard prettig en veilig vervoeren? Onze Paardentrailers zijn niet alleen van uitstekende kwaliteit, maar zien er ook nog eens stijlvol en elegant uit. Zo kom je op elke gelegenheid goed voor de dag terwijl je paard zonder stress met je meereist.

Autotransporter

De Autotransporter is een robuuste aanhanger die de zwaarste taken zonder moeite uitvoert. Bij het vervoeren van zulke zware vervoersmiddelen is het essentieel dat je kunt vertrouwen op een veilige aanhangwagen van uitstekende kwaliteit. De Autotransporter is verkrijgbaar in zowel rubber- als parabool vering en heeft een lage laadvloer voor het gemakkelijk in- en uitladen van voertuigen. Deze oersterke aanhanger wordt met vooral ingezet door hulpdiensten, leasemaatschappijen, verhuurbedrijven en particulieren autodealers.

Vertrouw op de kwaliteit van Henra

Welke werkzaamheden jij dagelijks ook uitvoert, Henra is de aanhangwagen waar jij op kunt vertrouwen. Onze wagens zijn gebouwd door professionals en dat merk je. Wij weten precies waar jij op moet kunnen rekenen bij het verrichten van zwaar werk en aan de hand van die kennis en ervaring zijn Henra’s optimaal vormgegeven.

Twijfel je over welke aanhangwagen het meest geschikt is voor jou? Dan bieden wij je graag een professioneel en persoonlijk advies. Neem gerust contact met ons op, vraag een offerte aan of ga langs bij de dichtstbijzijnde dealer. We staan samen met onze dealers voor je klaar!

Deel dit bericht

Facebook
LinkedIn
Email

Vragen? Neem contact met ons op!

=